Ingatlanközvetítés, értékbecslés - CC ingatlan és biztosítás

Szolgáltatások / Ingatlanközvetítés, értékbecslés

 

Ügyfeleink részére az ingatlan kiválasztásától a tulajdon megszerzéséig teljes körű ügyintézést biztosítunk.

Tevékenységünk kiterjed új és használt lakások, családi házak, telkek, valamint egyéb kereskedelmi és ipari ingatlanok adásvételében, cseréjében, bérbeadásában való közreműködésre, értékbecslési szakvélemény készítésére, ingatlan adásvétellel kapcsolatos jogi képviselet biztosítására.

Az ingatlanközvetítés díja:

  • adásvétel és csere esetén 2,5 - 3 % + ÁFA
  • bérbeadás esetén egy havi bérleti díj összege + ÁFA

A közvetítői díj magában foglalja a megbízási szerződés megkötését, az ingatlan felmérését, nyilvántartásba vételét, fotók, szükség esetén alaprajz készítését, szóbeli értékbecslést, személyes, telefonos és elektronikus kapcsolattartást, az ingatlan személyesen történő bemutatását, valamint az adásvételi szerződés előkészítését.
A díjat minden esetben az eladó, vagy bérbeadó fizeti, szolgáltatásaink a vevők és bérbevevők számára ingyenesek.

Értékbecslési szakvéleményt kizárólag a 25/1997. (VIII.1.)-es, a termőföldnek nem minősülő ingatlanok hitelbiztosítéki értékének meghatározására vonatkozó módszertani elvekről rendelkező PM rendelet előírásai, tartalmi és formai követelményei szerint készítünk.

Az értékbecslés munkadíját az ingatlan földrajzi elhelyezkedése, típusa, a felépítmény nagysága és összetettsége, valamint a felhasználási cél határozza meg.

Igény esetén ügyfeleink részére ingyenes hiteltanácsadást nyújtunk és teljes körű hitelügyintézést biztosítunk.

X